Stenčas

 

Zimska čajanka in Božični gala disko

Božični čas je pred vrati in priznajmo si, da nam vsem v glavah že zvenijo božične melodije.

Da pa bi nekaj teh lepih prazničnih trenutkov preživeli tudi v taborniški družbi, se poveselili, kaj dobrega pojedli, skupaj zaplesali in se predvsem zelo zabavali, se bomo zbrali v petek, 22. 12. 2017, ob 17.00 v Mladinskem centru Nova Gorica.

Članarina 2017/18

Spoštovani taborniki, spoštovani starši!

Člani Društva Rod soških mejašev morajo poravnati letno članarino. Za MČ-je, GG-je, PP-je in grče znaša članarina 30,00 €in jo je treba poravnati najkasneje do srede20. 12. 2017. Po tem datumu se članarina poviša na 35,00 €, zato priporočamo pravočasno plačilo. V primeru zamude pri plačilu tudi ne garantiramo vseh ugodnosti, ki jih prinaša plačana članarina (npr. prejemanja revije Tabor).

Atlantis in muzej iluzij

Pozdravljeni MČ-ji in GG-ji! Spoštovani starši!

S svetlobno hitrostjo se bliža ena izmed najboljših akcij v taborniškem letu, in sicer izlet v Ljubljano – v Atlantis in (tokrat prvič) Muzej iluzij!

Krompirjev vikend

KROMPIRJEV VIKEND JE ODPADEL ZARADI PREMALO PRIJAV
————————————————————————-
Leto je naokrog in spet je čas za najboljšo GG-vikend-akcijo, ki bo letos potekala pod imenom Krompirjev vikend, saj bo izvedena že med krompirjevimi počitnicami ter bo še posebej primerna za vse pustolovce in raziskovalce. Potekala bo med 2.11. in 4.11. 2017 v taborniškem učnem centru Čepovan.

Občni zbor

Dragi taborniki in spoštovani starši!

Kot vsako leto bomo tudi letos imeli občni zbor Društva rod soških mejašev. Potekal bo 27. 10. 2017 z začetkom ob 17. uri v avli Osnovne šole Frana Erjavca Nova Gorica.

Občni zbor po potekal po sledečem dnevnem redu: