Podaljšanje članstva

Obrazec je namenjen samo dosedanjim članom!

Prednostno podaljšanje članstva je potekalo do nedelje, 13. 9. 2020. Od tega datuma dalje vam ne zagotavljamo mesta v vodu, saj bodo vod morda zapolnili novi člani. Po pregledu vaše prijave, vam bomo sporočili, ali se vaš otrok lahko še naprej udeležuje taborniških srečanj.

* Številka ZTS

* Ime

* Priimek

* Šola

* Razred

* Elektronski naslov za prejemanje obvestil

Če ste se preselili ali se je od lanskega leta spremenil katerikoli osebni podatek, nam nov podatek napišite v spodnji okvir.

* V letu 2021 (druga polovica julija) bi se udeležil/a taborjenja (izberite).

* Dovoljujem uporabo osebnih podatkov za evidenco članov Rodu soških mejašev in Zveze tabornikov Slovenije in se obvezujem da bom živel po taborniških načelih. Društvo se zavezuje, da bodo podatki varovani v skladu s Splošno Uredbo o varstvu osebnih podatkov (EU) 2016/679 Evropskega parlamenta in Sveta z dne 27. aprila 2016 in v skladu s Slovensko zakonodajo na področju varovanja osebnih podatkov.

* Aktivnosti, ki jih organizira Društvo rod soških mejašev, se bom udeleževal samo zdrav. Ob znakih okužb dihal ali drugih simptomov covid-19 bom javil organizatorjem aktivnosti in ostal doma. Dovoljujem posredovanje osebnih podatkov NIJZ v primeru pojava okužbe na taborniški aktivnosti.

* Društvu Rod soških mejašev dajem avtorizacijo za uporabo in/ali objavo fotografij, na katerih je razvidno, da sem na njih jaz-obraz in/ali telo.