Članarina 2020/21

Obveščamo vas, da bo članarina za taborniško leto 2020/21 izjemoma znašala 20€ na člana. Članarina je v primerjavi s prejšnjim letom nižja, ker se zaradi trenutne situacije marsikdo znajde v stiski, rod pa deluje z zmanjšanim delovanjem. Naslednja leta je predviden dvig članarine, kar je posledica podražitev na vseh področjih (hrana, avtobusni prevozi itd.). V društvu se s pridobivanjem finančnih sredstev tudi iz drugih virov (občinski in državni razpisi, 0,5 % dohodnine idr.) trudimo, da bo podražitev minimalna.

Članarina društvu omogoča normalno delovanje, poleg tega pa članu prinaša tudi številne ugodnosti. Z njo krijemo materialne stroške, ki nastanejo pri izvajanju vodovih sestankov, prav tako pa društvu omogoča redno obnavljanje vrednejše lastnine, kot so npr. šotori. Prav tako nam omogoča izobraževanje vodnikov in specialistov, ki skrbijo za kvalitetno delo v rodu. S članarino krijemo tudi del stroškov za izvedbo vodovih, družinskih in rodovih akcij (avtobusni prevozi, vstopnine, material ipd.) ter del startnine na taborniških tekmovanjih.

S plačilom članarine član rodu postane tudi član Zveze tabornikov Slovenije (ZTS), s tem pa pridobi letno naročnino na revijo Tabor in možnost udeležbe na državnih taborniških akcijah. Poleg tega članstvo prinaša popuste za nakupe v specializiranih trgovinah in v Taborniški zadrugi, omogoča pa tudi udeležbo na taborniških prireditvah v Sloveniji in svetu.

Prosimo, da članarino poravnajte čimprej, da bo otrok dobil v nabiralnik že prvo številko revije Tabor, nam pa boste omogočili normalno delovanje rodu.

Podatki za plačilo članarine:

Prejemnik: Društvo rod soških mejašev, Kidričeva 28c, 5000 Nova Gorica
IBAN:
SI56 0475 0000 0280 672
Referenca: SI00 ID številka ZTS (številka na članski izkaznici)
Koda namena: OTHR (drugo),
namen plačila: članarina – ime in priimek člana.
Znesek: 20,00 €